a4avant

Mångsidig, digital och högklassig

Business by Audi pris fr. 384 900 kr eller business lease fr. 4 995 kr/mån

Sportiga Audi A4 Avant talar sitt tydliga språk.

Intresserad av Audi?

Audi A4 Avant

Nya Audi A4 Avant är sportigare och bekvämare än någonsin. Både material och teknik är av högsta kvalitet, såsom förarmiljön, LED-ljusen och infotainmentsystemet MMI Navigation Plus. Nya A4 Avant har även en genomgående lättviktskonstruktion för ännu bättre kraft, samtidigt som den har ett generöst lastutrymme på upp till 1 510 liter. Oavsett kravlista så lämnar den inget att önska.

Invändigt är Audi A4 Avant genomtänkt in i minsta detalj: från känslan på förarplatsen till det imponerande bagageutrymmet. När baksätets ryggstöd är nedfällt blir lastutrymmet hela 1 510 liter. Sensorstyrningen i den bakre stötfångaren (tillval) ger ännu mer smartness genom att bakluckan kan öppnas med en enkel fotrörelse. Material av hög kvalitet i kombination med avancerad haptik och högteknologiska funktioner skapar en imponerande känsla och ger liv åt de rena linjerna i Audi A4 Avant.

 

Utrustad med bl.a. » quattro® » S tronic (aut.) » 18″ aluminiumfälgar » Sportstolar » Elektrisk baklucka » Apple Carplay » Adaptiv farthållare.