nya-multivan-sommar

Nya Multivan e-Hybrid

fr. 542 525 kr inkl moms.

En perfekt kombination.

Intresserad av Volkswagen Transportbilar?

Bilen blir en mötesplats.

Nya Multivan är en minibuss som med lätthet anpassar sig till familjelivet. Bilen har ny design både invändigt och utvändigt – men med tydlig DNA-koppling till folkabussen.

Multivan är enormt flexibel med utrymmen för arbetsmöten på vardagen och för familjelivet och alla dina fritidsintressen på helgen. Med upp till sju säten och multifunktionsbord är det enkelt att möblera om så att bilen alltid är anpassad och redo för dina behov. Med Multivan eHybrid klarar du de flesta av vardagens resor på eldrift. Batteriet är placerat i golvet så att det inte påverkar lastutrymmet.

 

eHybrid: 49 km på ren eldrift

Nya Multivan finns med fler varianter på drivning än någonsin tidigare – nu också som laddhybrid. Om batteriet har tillräcklig laddning klarar du en genomsnittlig daglig sträcka på upp till 49 km* enbart med eldrift i ditt närområde, helt utan lokala utsläpp. Om du är ute på vägen en längre tid, övergår driften automatiskt till förbränningsmotorn.

 

Pris Multivan eHybrid från 542 525 kr inkl moms.

*Multivan eHybrid: Bränsleförbrukning, blandad körning, l/100 km: 1,9–1,7. Elförbrukning, kombinerad, kWh/100 km: 17,4–17,0. CO2-utsläpp, kombinerade, g/km: 42–39. Effektivitetsklass: A+++.