Konceptbilen ID.Life gör sitt första besök i Sverige

Dela på:
För första gången på svensk mark: I samband med elbilsmässan eCarExpo i Stockholm, 3-5 februari, visar Volkswagen upp konceptbilen ID. LIFE för småbilssegmentet.

År 2025 planerar Volkswagen att lansera en mindre instegsmodell från deras eldrivna ID.familj. Konceptbilen ID.LIFE kan beskrivas som märkets vision om nästa generation av kompakta bilar, som ger en föraning om den digitala tekniken, designen och den innovativa interiören i en helt eldriven stadsbil. Vi kunde se ID.LIFE för första gången i september 2021 på bilsalongen IAA MOBILITY i München, men nu kommer ID. LIFE på sitt första besök i Sverige.

VISAS 3-5 FEBRUARI I STOCKHOLM

ID.Life kommer visas under Nordens största elbilsmässa, eCarExpo, som hålls i Stockholm den 3-5 februari i år. Mässan arrangeras i Friends Arena, där 3 februari är en branschdag och 4-5 februari är publikdagar.

FLER ID.-MODELLER PÅ PLATS

Utöver ID. LIFE kommer även familjesuven ID.4 (Sveriges mest registrerade elbil både 2021 och 2022), eldrivna folkabussen ID. Buzz och transportbilsversionen ID. Buzz Cargo samt elsuvcoupén ID.5 att presenteras i Volkswagens monter. Dessutom kommer ID.4, ID. Buzz och ID. Buzz Cargo att erbjudas för provkörning under mässan.