Vi söker Mekaniker / Servicetekniker Scania

Vill du vara med i vår framgångsresa?

Vi satsar stort och bygger en ny lastbilsverkstad som ska stå klar under 2024 och söker redan nu fler tekniker, till vår lastbilsverkstad i Umeå. I dagsläget så har vi 18 tekniker och inom några år kommer vi vara betydligt fler då vi är i ett expansivt skede med utvecklingsmöjligheter inom alla roller.

De bästa lastbilarna behöver självklart också de bästa serviceteknikerna

Vem är du?

Vi tror att du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina kollegor. Med kundnöjdhet i fokus är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt bidrar med goda idéer i vårt förbättringsarbete. Genom hög tillgänglighet och tekniskt kunnande ger vi våra kunder utrymme att fokusera på sin affär och lönsamhet medan vi löser deras fordonsproblem på ett både professionellt och smidigt sätt. Som servicetekniker blir du en viktig del i detta arbete och du kommer att jobba med att utföra både service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav, hos oss får du möjlighet till fortbildning inom yrket via Scania och våra samarbetspartners.

Vi ser att du som söker har B-körkort, har du även C, CE, D behörighet är det ett stort plus.

Vill du arbeta med den senaste tekniken och med världsledande fordon? Gillar du också att lösa problem och ta egna initiativ samt tycker om när ingen dag är den andra lik? Då kan vi vara den arbetsgivare du söker!

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer jobba i en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad, service och försäljning. Tillsammans hjälps vi åt att växa och utvecklas med spännande utmaningar i vardagen.

Vi arbetar i en bransch som är i ständig utveckling och som står inför många intressanta förändringar i takt med att allt fler fordon elektrifieras. Vi strävar alltid efter att leverera professionell service och kvalité mot våra kunder och din insats gör dig till en mycket välkommen och värdefull resurs hos oss.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner som t ex friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.motorcentralenumea.se

Ansökan

Tjänsterna är på heltid och arbetstiden sker schemalagt då våra öppettider är kl. 07:00-18.00.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Som anställd hos oss omfattas du av Fordonsbranschens kollektivavtal.
IF Metall: Ingemar Andersson 070-347 63 06, ingemar.andersson@motorcentralenumea.se
Vill du veta mer? Kontakta gärna Servicemarknadschef Peder Eriksson på 090-15 39 08

Vi ser framemot just din ansökan så Tveka inte – ansök idag
Bifoga personligt brev och CV. Skicka ansökan på mail till peder.eriksson@motorcentralenumea.se