Audi skysphere concept

Dela på:

FRAMTIDENS AUDI-DESIGN.

Med en spektakulär roadster visar Audi upp den första medlemmen i en ny familj konceptbilar. Audi skysphere concept är en eldriven tvådörrars cabriolet vars linjer ger oss en direkt hint om framtidens Audi-design. Med konceptet vill Audi illustrera märkets vision för morgondagens progressiva lyxsegment, där kupén är interaktiv, och bilen en plattform för upplevelser. Autonom körning, interiör med revolutionerande ny design, och ett helt digitalt ekosystem gör det möjligt. Audi skysphere concept visas publikt vid Pebble beach under Monterey Car Week, inte långt från märkets nya designstudio i Malibu, där konceptbilen skapats.

 

Audi skysphere concept visar hur företaget omdefinierar framtidens lyx– här handlar det inte längre enbart om körning. Konceptbilen har designats med det tydliga målet att ge passagerarna upplevelser i absolut toppklass.

SPEKTAKULÄR LÖSNING MED FLEXIBEL HJULBAS.

För att ge maximal frihet har Audi skysphere concept skapats för två olika upplevelser: Grand Touring och Sport. Det har möjliggjorts genom en spektakulär teknisk lösning med en variabel hjulbas! Elmotorer och raffinerad mekanik med ram- och karosskomponenter som kan skjutas in i varandra, gör det möjligt att variera hjulbasen och bilens längd med 250 mm. Samtidigt justeras markfrigången med 10 mm för att öka komforten och kördynamiken.

Läs mer