Audiverkstad i Umeå

När du servar din bil hos oss vet du att den fortfarande är 100% original när den är klar. Vi använder bara originaldelar som är tillverkade för just din bil.

Verkstad Audi

Du vet säkert att din bil har en serviceplan och att det med olika intervaller bör genomföras service av olika slag. Låt oss hjälpa till med det!

Boka service nu

Oavsett vad du vill ha hjälp med av våra mekaniker så kan du boka ditt besök direkt online via knappen nedan. Snabbt och smidigt!

Audi Originalservice

När du lämnar in din bil hos oss, en auktoriserade Audi Serviceverkstad, för en Audi Originalservice vet våra utbildade servicemekaniker exakt vad den behöver. Och när du hämtar din Audi kommer den fortfarande att vara 100 % Audi. Våra servicemekaniker kan din Audi och använder bara specialverktyg och originaldelar som är anpassade för just din bil. Det innebär högre driftsäkerhet och färre servicetillfällen för dig och din Audi.

Audi Originalservice 4+

Audi Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2018– 2015. Kvalitet lönar sig alltid. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Audi Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

I ett led för att få fler att välja miljöbilar påverkar nu en bils koldioxidutsläpp förmånsvärdet. Detta sker genom att värdet av den eventuella malusskatten läggs på det årliga förmånsvärdet. En följd blir en högre månadskostnad för dina anställda, samt högre sociala avgifter för dig som arbetsgivare.

Audi Originalservice 8+

Audi Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2014 eller äldre. För om det är något som lönar sig så är det kvalitet som varar. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Audi Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

Audi Basservice

För dig som har en Audi som är av årsmodell 2014 eller äldre, finns även Audi Basservice. Samma detaljomsorg och Audi originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår. 

Dela upp betalning

Du kan dela upp din betalning på 12månader. Inga avgifter och poäng på alla inköp. Har du inget märkeskort så finns en länk i slutet av bokningen. Det underlättar vid hämtning av er bil om det är gjort i förtid.  

Vi använder originaldelar

Du har säkert hört det förut – att man ska använda originaldelar. Det är inte helt lätt att förstå varför för ofta ser man ingen stor skillnad utanpå, men de tillverkare som vi väljer att samarbeta med måste uppfylla mycket strikta krav. En reservdel som är perfekt anpassad för din bil förlänger bilens livslängd, bibehåller köregenskaperna och i sin tur andrahandsvärdet.