Bilverkstad i Umeå

När du servar din bil hos oss vet du att den fortfarande är 100% original när den är klar. Vi använder bara originaldelar som är tillverkade för just din bil.

Verkstad Volkswagen Trp

Du vet säkert att din bil har en serviceplan och att det med olika intervaller bör genomföras service av olika slag. Låt oss hjälpa till med det!

Boka service nu

Oavsett vad du vill ha hjälp med av våra mekaniker så kan du boka ditt besök direkt online via knappen nedan. Snabbt och smidigt!

Volkswagen Originalservice

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

ÅRSMODELL 2019 och nyare 

Volkswagen Original­service 4+

Volkswagen Originalservice med lägre pris på service och reparationer för din bil som är fyra år eller äldre – årsmodell 2018 – 2015. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

ÅRSMODELL 2018 till 2015 

Volkswagen Original­service 8+

Volkswagen Originalservice, men med ytterligare lägre pris på service och reparationer för din bil som är åtta år eller mer – årsmodell 2014 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

ÅRSMODELL 2014 och äldre 

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen av årsmodell 2014 eller äldre finns Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

ÅRSMODELL 2014 och äldre 

Vi använder orginaldelar

Du har säkert hört det förut – att man ska använda originaldelar. Det är inte helt lätt att förstå varför för ofta ser man ingen stor skillnad utanpå, men de tillverkare som vi väljer att samarbeta med måste uppfylla mycket strikta krav. En reservdel som är perfekt anpassad för din bil förlänger bilens livslängd, bibehåller köregenskaperna och i sin tur andrahandsvärdet.