Garantier

Det finns olika typer av garantier för våra olika bilmärken som ger dig en trygghet kring ägandet av din bil. Ta del av information kring de olika garantierna här nedan.

Audi

Precisionsbygget av din Audi, där varje detalj är konstruerad och utvecklad för ett långt och friktionsfritt liv, ger dig en bil som är med dig länge. Sker något oväntat så omfattas både nya och begagnade Audi-bilar av garantier som håller dig och din Audi rullande i alla lägen.

ŠKODA

Vi vill att du ska känna dig trygg när du äger och kör din ŠKODA. Alla bilar är därför välutrustade från leverans och kommer med garantier som ska göra ditt bilägande så tryggt och bekvämt som möjligt!

Volkswagen

Din Volkswagen är tillverkad med bästa kvalitet! Den goda kvaliteten märks både i prestanda och i design och utöver detta följer även garantier med vid leveransen som bidrar till ett tryggt ägande. 

Volkswagen transportbilar

Det riktigt roliga med körningen börjar i ett tryggt ägandeskap och en trygg körning! Ihop med den kvalitet som kännetecknar transportbilarna från Volkswagen, som bidrar till lägre servicekostnader och ett högt andrahandsvärde, finns även garantier som hjälper i bilägandet!