Finansiering

Finansieringen är en viktig del av och en förutsättning för ett lyckat bilinnehav. För att göra det så enkelt som möjligt finns därför flera olika finansieringsformer, allt för att du ska kunna hitta en form som passar dig och ditt liv.

Märkesbillån

Som återförsäljare av Volkswagen, Skoda och Audi kan vi erbjuda billån genom respektive bilmärke. Det kan vara en intressant finansieringsform för dig som vill äga din bil. Det gäller både privatpersoner och företag.

Privatleasing

Privatleasing innebär att du betalar en månadsavgift till oss som bilhandlare för nyttjandet av en bil. Månadskostnaden är baserad på en rörlig ränta. Privatleasing är en finansieringsform som passar dig som gärna byter bil ofta, inte vill lägga någon kontantinsats och som vill att alla kostnader tillknutna till ditt bilinnehav ingår (utom drivmedel).

Avgiftsfritt förmånskort

Med ett förmånskort hos Audi, Volkswagen eller Skoda så kan du avbetala ditt köp upp till 12 månader räntefritt utan avgifter. Syftet är att göra ditt bilägande enkelt och tryggt kombinerat med förmåner som bensinrabatt, unika erbjudanden och reseförsäkring.

Genom att använda kortet får du varje månad information och erbjudanden från ditt märke direkt hem i brevlådan. Med hjälp av kortet kan du serva, reparera och utrusta din bil. Kortet har en VISA-koppling och tack vare den kan du använda kortet i mer än 25 miljoner butiker, restauranger och uttagsautomater över hela världen. Helt utan årsavgift.