Bilglas i Umeå

Vi lagar ditt stenskott eller byter din vindruta.

Glasverkstad

Vi vill att du ska färdas säkert i din bil. En förutsättning för det är bra sikt. Har du fått ett stenskott eller en spricka i din vindruta och behöver hjälp med åtgärd har du kommit rätt.

Vet du att ett stenskott kan spricka när temperaturerna växlar på vintern?

Ett stenskott är inte bara ett störande moment när du kör utan det kan även innebära att rutan spricker och behöver bytas ut. Lagar du ditt stenskott i tid förlänger du din vindrutas levnadslängd. Det är dessutom en mindre kostnad att laga ett stenskott än vad det är att byta ut en hel vindruta.

Byte av vindruta

En trasig vindruta påverkar säkerheten negativt under körning, men kompromissar även bland annat din krocksäkerhet. Om din vindruta behöver bytas garanterar vi dig en originalruta. Med originaldelar i din bil kan du försäkra dig om att den håller samma säkerhetsnivå som när bilen lämnade fabriken.

När du lämnar in bilen för byte av vindrutan – fyll i och ta med skadeanmälan nedan. 

En reservdel som är perfekt anpassad för din bil förlänger bilens livslängd, bibehåller köregenskaperna och i sin tur andrahandsvärdet.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta vår glasverkstad på telefonnummer 090 – 15 39 15, mejladressen glas@motorcentralenumea.se eller via kontaktformuläret nedan så hjälper en av våra servicerådgivare dig!

  • Section break

  • Vi kommer försöka tillgodose din önskan om datum/tidpunkt och kontaktar dig så snart vi kan för att boka en tid.
  • Section break