Bilverkstad i Umeå

När du servar din bil hos oss vet du att den fortfarande är 100% original när den är klar. Vi använder bara originaldelar som är tillverkade för just din bil.

Verkstad ŠKODA

Vi har utvecklat reparations- och servicepaket som passar din bil genom alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik, med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans och med lägre priser på service och reparationer när bilen blir äldre.

Genom att välja ŠKODA Originalservice tar du hand om din bil på bästa sätt. Eftersom vi är experter på just ŠKODA, har alla nödvändiga specialverktyg och alltid använder ŠKODA Originaldelar, kan vi se till att både livslängden och andrahandsvärdet på din bil bevaras. Vi ser till att din ŠKODA förblir 100 % ŠKODA.

Boka service

Oavsett vad du vill ha hjälp med av våra mekaniker så kan du boka ditt besök direkt online via knappen nedan. Snabbt och smidigt!

ŠKODA Originalservice, årsmodell 2019 - nyare

ŠKODA Originalservice är det smarta sättet att bevara den höga kvaliteten på din ŠKODA. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs ŠKODA MobilitetsGaranti automatiskt.

ŠKODA Originalservice 4+, årsmodell 2018 - 2015

ŠKODA Originalservice med lägre pris på service och reparationer för din bil som är fyra år eller äldre – årsmodellerna 2018 – 2015. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. ŠKODA MobilitetsGaranti förlängs automatiskt

I ett led för att få fler att välja miljöbilar påverkar nu en bils koldioxidutsläpp förmånsvärdet. Detta sker genom att värdet av den eventuella malusskatten läggs på det årliga förmånsvärdet. En följd blir en högre månadskostnad för dina anställda, samt högre sociala avgifter för dig som arbetsgivare.

ŠKODA Originalservice 8+, årsmodell 2014 - äldre

ŠKODA Originalservice, men med ännu lägre pris på service och reparationer för din bil som är mer än åtta år – årsmodell 2014 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. ŠKODA MobilitetsGaranti förlängs automatiskt.

Basservice, årsmodell 2014 - äldre

För dig som har en ŠKODA av årsmodell 2014 eller äldre finns ŠKODA Basservice. Samma detaljomsorg och ŠKODA originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Dela upp betalning

Du kan dela upp din betalning på 12månader. Inga avgifter och poäng på alla inköp. Har du inget märkeskort så finns en länk i slutet av bokningen. Det underlättar vid hämtning av er bil om det är gjort i förtid.

Vi använder originaldelar

Du har säkert hört det förut – att man ska använda originaldelar. Det är inte helt lätt att förstå varför för ofta ser man ingen stor skillnad utanpå, men de tillverkare som vi väljer att samarbeta med måste uppfylla mycket strikta krav. En reservdel som är perfekt anpassad för din bil förlänger bilens livslängd, bibehåller köregenskaperna och i sin tur andrahandsvärdet.