Volkswagen introducerar ny elmotor för ID.-familjen!

Privatleasing är ett bra alternativ för dig som vill byta bil ofta och inte vill lägga en kontantinsats.

Privatleasing

Privatleasing är ett bra val för dig som värdesätter ett smidigt och enkelt bilinnehav.

  • 0 kr i kontantinsats
  • Månadskostnad baserad på en rörliga ränta
  • Service ingår

Betala endast en månadskostnad

Med privatleasing är det enkelt att hålla koll på dina utgifter som är kopplade till bilen eftersom privatleasing innebär att du betalar en månadskostnad till oss som bilhandlare för nyttjandet av bilen. Denna månadskostnad är baserad på en rörlig ränta. Många väljer efter avtalsperiodens slut att påbörja en ny leasingperiod med en ny bil så privatleasing är verkligen ett perfekt alternativ för dig som vill byta bil ofta och inte vill lägga en kontantinsats.

Serviceavtal

Vi erbjuder serviceavtal under leasingperioden. Det innebär att att vi sköter all service på bilen och blir det några problem så vänder du dig till oss så fixar vi såväl fel som rutinmässiga serviceärenden.

Försäkring

När du leasar en bil så behövs en försäkring. Vi har förmånliga försäkringar som du kan teckna i samband med leasingavtalets tecknande. Om du leasar en ny bil så behövs bara en halvförsäkring då bilen redan täcks av nybilsgaranti.

Tillkommer några extra kostnader?

Nej. Inga kostnader tillkommer förutsatt att bilen är i normalt skick, med hänsyn till normalt slitage och överenskommen körsträcka.

Kontakta oss

Kontakta gärna en av våra säljare så hjälper vi dig att räkna ut vad priset på att leasa bil blir utifrån just dina förutsättningar.