Bilverkstad i Umeå

Vi har utformat olika typer av serviceerbjudanden, allt för att passa just din Volkswagen.

Verkstad Volkswagen

Du vet säkert att din bil har en serviceplan och att det med olika intervaller bör genomföras service av olika slag. Låt oss hjälpa till med det!

Boka service nu

Oavsett vad du vill ha hjälp med av våra mekaniker så kan du boka ditt besök direkt online via knappen nedan. Snabbt och smidigt!

Volkswagen Originalservice

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

Årsmodell 2019 och nyare 

Volkswagen Original­service 4+

Volkswagen Originalservice med lägre pris för din bil som är av årsmodell 2018 – 2015. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Dessutom lägre pris även på reparationer.

Årsmodell 2018 till 2015 

Volkswagen Original­service 8+

Volkswagen Originalservice, men med ännu lägre pris för din bil som är av årsmodell 2014 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Du får också lägre pris på reparationer.

Årsmodell 2014 och äldre 

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen som är av årsmodel 2014 eller äldre finns även Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Årsmodell 2014 och äldre 

Dela upp betalning

Du kan dela upp din betalning på 12månader. Inga avgifter och poäng på alla inköp. Har du inget märkeskort så finns en länk i slutet av bokningen. Det underlättar vid hämtning av er bil om det är gjort i förtid.  

Vi använder originaldelar

Du har säkert hört det förut – att man ska använda originaldelar. Det är inte helt lätt att förstå varför för ofta ser man ingen stor skillnad utanpå, men de tillverkare som vi väljer att samarbeta med måste uppfylla mycket strikta krav. En reservdel som är perfekt anpassad för din bil förlänger bilens livslängd, bibehåller köregenskaperna och i sin tur andrahandsvärdet.