Glasbyte med Audi original ruta.

Nöj dig inte med något annat än Audi original. Vi återställer din vindruta till samma säkerhetsnivå som den hade när den lämnade fabriken.

audi glasverkstad umeå

Säkrare & mer hållbart till samma pris.

På Motorcentralens Audi-verkstad i Umeå erbjuder vi reparation och byte av vindrutor. Vi är en auktoriserade Audi-verkstad med specialutbildade tekniker. Vid byte och reparation av rutan använder vi bara Audi originaldelar vilket är betydligt dyrare komponenter än vad våra konkurenter sätter in, men du betalar samma pris. Välkommen till oss på Sandbäcksgatan 21-23, 906 20 Umeå.

Kampanj: 50% rabatt på torkarblad

Specialerbjudande – få 50% rabatt på torkarblad vid byte av vindruta!

Vi använder alltid Audi originaldelar.

Anpassad glasvård för din Audi

Audi Originaldelar:

Rutan är en bärande del av karossen och därför är det extra viktigt att använda Audi originaldelar för maximal kvalitet och säkerhet. Vi återställer bilen till dess originalskick med samma säkerhetsnivå som när den lämnade fabriken.

Erfarna Tekniker:

På vår auktoriserade Audiverkstad arbetar specialutbildade tekniker för att säkerställa kvalitén på utfört arbete. 

Komplett Service:

Vår nya anläggning erbjuder mer än bara glasreparation. Vi är en fullservice verkstad som erbjuder både service och reparation.

Upplev även vår toppmoderna tvätthall och bekväma elbilsladdning för en fullständig serviceupplevelse.

audi glasverkstad umeå

Vi hjälper dig med din skadeanmälan!

På Motorcentralens Audi-verkstad i Umeå är vi specialister på att hantera allt ifrån små stenskott till fullständiga vindrutebyten för din Audi.

Vi använder exklusivt Audi originaldelar för att garantera högsta möjliga kvalitet och säkerhet för din bil. Vi återställer bilen till dess originalskick och med samma säkerhetsnivå som när den lämnade fabriken. Vårt engagerade team säkerställer att varje reparation eller byte utförs med största noggrannhet. Vi hjälper dig även med din skadeanmälan!

 

Boka service idag

Varmt välkommen till vår nya Audi-anläggning på Sandbäcksgatan 21 i Umeå. Boka din service via knappen nedan.