Dags för service?

Dela på:
Boka ditt besök hos oss online. Snabbt, smidigt och alltid med originaldelar som förlänger din bils livslängd. Betala direkt eller dela upp betalningen – du väljer det alternativ som passar dig bäst.

Med varje bil kommer en serviceplan som påminner dig som ägare om att det med olika intervaller bör genomföras service. Oavsett vilken typ av service det handlar om, så hjälper vi gärna till. Våra verkstäder rymmer stor samlad kompetens och våra mekaniker har lång och bred erfarenhet av bilar som din. Det gör att du kan känna dig helt trygg från start till mål.

ALLTID ORIGINALDELAR

Du har säkert hört att det är bäst att serva din bil med originaldelar. Det är inte lätt att förstå varför det är viktigt när du inte ser någon större skillnad utanpå, men de tillverkare som vi samarbetar med måste uppfylla väldigt strikta krav. En reservdel som är perfekt anpassad för din bil förlänger bilens livslängd, bibehåller köregenskaperna och i sin tur även andrahandsvärdet.

BETALA DIREKT ELLER DELA UPP PÅ 12 MÅNADER

Du kan dela upp din betalning på 12 månader. Utan avgifter och med poäng på alla inköp. Har du inget märkeskort så finns en länk i slutet av bokningen.

Boka ditt besök snabbt och smidig här.