Flaggskeppet Audi A8 uppdaterad

Dela på:
Med vässad design och innovativ teknik stärker Audi den sportiga och eleganta framtoningen hos flaggskeppsmodellen Audi A8. De nya exklusiva strålkastarna och bakljusen är fyllda med innovativa funktioner och kompletterar den teknikfyllda lyxmodellen.

Som efterträdare till Audi V8 har Audi A8 varit märkets flaggskepp i lyxbilssegmentet sedan 1994. Den fjärde generationen av lyxsedanen som Audi lanserade 2017, lyfte den till en ny nivå när det gäller prestanda, uttryck och tekniska lösningar. I sin uppdaterade form har designen förfinats och kombinerats med etablerade tekniska lösningar. Komforten har höjts till en ny nivå som tillsammans med de sportiga köregenskaperna gör att körupplevelsen sträcker sig över hela registret. Med precision i alla detaljer och många intelligenta funktioner representerar nya A8 märket som pionjär i lyxbilssegmentet.

SÄLJSTART I DECEMBER

Uppdaterade Audi A8 har säljstart i december i Europa. I Sverige är cirkapriset för A8 50 TDI quattro 1 052 000 kr medan A8 60 TFSI e quattro startar på 1 199 900 kr och Audi S8 på 1 498 100 kronor.

Läs mer