Förboka nya Passat GTE

Dela på:
Nu har vi öppnat möjligheten att förboka nya versionen av den populära laddhybriden Passat GTE. Räckvidden på el har utökats med 40 procent och med god marginal kommer nya Passat GTE att klassas som klimatbonusbil i Sverige.

HÖJDEN AV KOMFORT: ATT LIVSPUSSLET GÅR IHOP

Ofta på affärsresa, skjutsar till träningar och huvudansvarig för familjens livspussel? Då underlättar det med ett pålitligt och mångsidigt fordon. Nya Passat är det och mycket mer – den är utvecklad för att göra ditt liv enklare, och mer komfortabelt. Tack vare smarta funktioner blir varje bilresa en njutning med komfort utöver det vanliga

Förutom längre räckvidd erbjuder nya Passat GTE en högre utrustningsnivå med inriktining på både komfort och säkerhet. I standardutrustningen ingår bland annat:
  • LED-strålkastare
  • Travel Assist med Lane Assist
  • Adaptiv och förutseende farthållare med Front Assist och Pedestrian Monitoring
  • Traffic Jam Assist och Emergency Steering Assist

Vidare har nya Passat GTE ErgoComfort-förarstol i alcantara/läder, 17 tums lättmetallfälgar, Navigation Discover Media med trådlös App-Connect och We Connect som håller nya Passat uppkopplad och bland annat ger dynamisk trafikinformation i navigationssystemet och möjliggör appstyrning av fabriksbeställd parkeringsvärmare (tillval).

Rekommenderat cirkapris från 458 500 kr.

Förboka nya Passat GTE