Nu har försäljningen av ID.3 startat

Dela på:
Alla ID.3-modeller som kan beställas från och med 20 juli är berättigade till subventioner. I Sverige får kunderna tillgång till den maximala klimatbonusen för elbilar på totalt 60 000 kronor.

Dessa sju versioner kommer att finnas för beställning:

  • ID.3 Life är tänkt för kunder som söker en produkt på instegsnivå utan att ge avkall på komfort. Komfortpaketet inkluderar rattvärme, sätesuppvärmning och ytterligare två USB-C-portar.
  • ID.3 Style har det stora designpaketet, inklusive matrix-LED-strålkastare, LED-bakljus med dynamisk svepfunktion samt panoramatak.
  • ID.3 Business är en typisk allroundbil med det lilla designpaketet, inklusive matrix-LED-strålkastare och tonade rutor, komfortpaket och assistanspaket med backkamera och ”Keyless Access”.
  • ID.3 Family erbjuder stort utrymme, ljus och bekvämlighet med det stora designpaketet, inklusive matrix-LED-strålkastare och stort panoramatak, det stora komfortpaketet med 2-zons Air Care luftkonditioneringssystem och assistanspaketet med backkamera och ”Keyless Access”.
  • ID.3 Tech är tänkt för tekniskt intresserade som kommer att uppskatta assisterad körning med det stora designpaketet, inklusive matrix-LED-strålkastare, större assistanspaket med Travel Assist, Side Assist och Emergency Assist, samt större infotainmentpaket, inklusive head-up-display med förstärkt verklighet AR och Premium Sound-paket.
  • ID.3 Max erbjuder maximal design, teknik, sport och komfort, med samtliga utrustningspaket inklusive head-up-display med förstärkt verklighet AR, 12-vägs elmanövrerad massagestol, progressiv styrning och DCC (Dynamic Chassis Control).
  • ID.3 Tour är redan utrustad med alla funktioner du vill ha på längre resor: head-up-display med förstärkt verklighet AR och sound-paket, matrix-LED-strålkastare, komfortpaket, 12-vägs elmanövrerad massagestol och assistanspaket där samtliga förarsassistanssystem ingår, samt 19-tums aluminiumhjul.

SVENSKA PRISER ÄR SLÄPPTA

Svenska priser och privatleasingalternativ för de första beställningsbara versionerna av elbilen ID.3 är här. Det rör sig om sju alternativ med det mellanstora och stora batteriet.

För att göra det möjligt för så många kunder som möjligt att välja en ren elbil och eftersom leasing idag är ett populärt alternativ så finns det även en möjlighet till den ägandeformen av nya ID.3. Det innebär en fast månadskostnad utan kontantinsats. Nivåerna för såväl privat- som företagsleasing av de sju välutrustade specialversionerna är också fastställd.

Se priser