Nu lanseras en ny generation av S3 Sportback och S3 Sedan!

Dela på:

När den första S3:an lanserades för nästan 20 år sedan var Audi först i ett nytt segment – sportmodeller i premiumkompaktklassen. 20 år senare lanseras nu en ny generation av S3 Sportback och S3 Sedan.

De sportiga S3-modellerna känns direkt igen på den rombmönstrade insatsen i grillen med markerade luftintag och backspeglar med aluminiumoptik. I sidoprofil sträcker sig en kraftfull linje från strålkastarna till bakljusen, där den nedre delen är konkav för att betona hjulhusen ännu mer. Bakifrån dominerar den stora diffusorn och de fyra ändrören som förstärker den sportiga profilen.

Självklart hittar du ny teknik med nya förbättrade specifikationer. Audi S3 lanseras dessutom med en rad avancerade och uppkopplade tekniklösningar för infotainment och assistanssystem.

Försäljningen av de nya S3-modellerna startar i augusti med leverans av de första bilarna till återförsäljarna i mitten av oktober. De svenska ca-priserna: S3 Sportback från 474.000 kr och S3 Sedan från 483.000 kr.  I samband med lanseringen erbjuds även en begränsad serie av “Edition one” i pytongul (Sportback) eller tangoröd (Sedan) lackering med svarta detaljer, 19-tumshjul och sportstolar i finnappaläder.

NYFIKEN PÅ NYA DE NYA S3-MODELLERNA?

Prata gärna med någon av våra kunniga Audi-säljare så berättar vi mer. Det finns nämligen massor att säga. Välkommen in!

Kontakta oss på Audi