Nya Tiguan Allspace snart här

Dela på:
Under hösten släpper Volkswagen nya Tiguan Allspace. En sportig SUV som med sju sittplatser, långt axelavstånd och en dragkapacitet på 2,4 ton, erbjuder stora möjligheter för dig som alltid är på väg eller har mycket på gång i vardagen.

Volkswagens populära SUV Tiguan Allspace har fått en omfattande uppdatering. Nya Tiguan Allspace är en stilren SUV som tar för sig och andas såväl självförtroende som sportig styrka. En modern kylargrill och eleganta signaturljus gör ambitionsnivån tydlig redan vid första anblick. Detaljer som lättmetallfälgar, LED-bakljus och ljuslist baktill förstärker det sportiga intrycket.

Invändigt erbjuder nya Tiguan Allspace gott om utrymme, komfort och flexibilitet. Med hela sju sittplatser, nedfällbara säten och ett väl tilltaget bagageutrymme anpassar du snabbt och enkelt interiören efter varje situation. Det här är bilmodellen som är precis lika flexibel som du.

Med nya Tiguan Allspace kan du med lätthet dra upp till 2,4 tons släpvagnslast, exempelvis en husvagn eller ett hästsläp. Välj till 4Motion för perfekt väghållning oavsett säsong och väglag. Med 4Motion fördelas motorkraften optimalt mellan hjulen, så att det däck som har bäst väggrepp tilldelas mest kraft.

Vill du veta mer om nya Tiguan Allspace? Ring eller besök oss, så berättar vi gärna mer.