RS e-tron GT är här

Dela på:

DET BLIR INTE MER RS ÄN SÅ HÄR.

Kraften som Audi RS e-tron GT erbjuder med sin helt elektriska quattro-fyrhjulsdrift är imponerande. Med en elektrisk drivning på både fram- och bakaxeln kan den när det behövs leverera upp till 440 kW effekt (598 hk) – eller i en kort period med boost upp till maximalt 475 kW (646 hk).

Litiumjonbatteriet på 800 volt, som är integrerat i underredet på Audi RS e-tron GT, har en bruttokapacitet på 93 kWh. Det ger extremt hög prestanda jämfört med dagens 400-voltssystem – både vid laddning och under körning. I kombination med systemet för bromsenergiåtervinning, som har anpassats specifikt med hänsyn till RS e-tron GT:s smidighet, erbjuder det en räckvidd på upp till 472 km enligt WLTP-mätmetoden

RS-designpaketet med röda sömmar tillför dynamiska accenter till bilens interiör. De är ett passande komplement till den sportiga karaktären hos inredningen i fint nappaläder, Alcantara- eller Dinamica-mikrofiber. RS-designpaketet med grå sömmar understryker den uttalade elegansen och den progressiva designen hos bilens interiör genom en kombination av högkvalitativa inredningsmaterial och subtila kontrasterande sömmar.

Läs mer