Skadeverkstad

Har du råkat ut för en skada så hjälper vi dig med den processen. Vi har kontakt med de allra flesta försäkringsbolag, vilken innebär en enklare process för dig som kund.

När olyckan är framme så finns vi där för dig.

Vad behöver man göra vid en skada?

Anmäl din skada till ditt försäkringsbolag så snart som möjligt. Om du råkat ut för en smitning, viltolycka eller en parkeringsskada skall du även anmäla detta till polisen.

Efter anmälan är det dags att boka in skadebesiktning det gör du enklast via vår Onlinebokning eller via telefon på 090-153916

Onlinebokning

När du kommer med din bil till oss för skadebesiktning har du med dig skadenummer, försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.

Vid din skadebesiktning dokumenterar vi skadorna på din bil och bokar in en preliminär tid för din skadereparation.  Tänk på att vi behöver ha din bil ren för att kunna se alla skador

Om det börjar bli dags för att utföra service eller om du har andra reparationer du önskar att vi utför under tiden vi lagar skadorna så frågar du oss om det detta då vi utför service och reparationer i samma lokaler.

När det är dags för reparation lämnar du in din bil till kundmottagningen och hämtar ev. bokad hyrbil.  Tänk på att bilen behöver vara ren när den lämnas in för reparation.

När bilen är färdigreparerad kontaktar vi dig och meddelar när du kan hämta din bil. I samband med avhämtning så betalar du också eventuell självrisk.

Försäkringsbolag

När olyckan framme kan det vara bra att ha matnyttig information till hands. Nedan har vi listat de vanligaste försäkringsbolagen som du kan vara i behov av ifall något skulle hända. Klicka på bolagets knapp för att direkt komma till respektive webbplats.

TryggHansa Folksam If Försäkringar If märkesförsäkringar (VW, Audi, Skoda, SEAT) Aktsam Dina försäkringar Länsförsäkringar