ŠKODA en favorit hos många barnfamiljer

Dela på:
Vad är en bra familjebil? Ja, det är inte helt enkelt att sätta fingret på då vardagsbehoven ser olika ut från familj till familj. Det finns dock några behov och önskemål som återkommer i de flesta familjer som vi på Motorcentralen möter.

Gemensamt är att de önskar gott om utrymme för alla i familjen och därtill gott om plats för packning. Bilen ska vara säker och funktionell. Den ska bidra till en smidig vardag, men också bjuda in till spontana äventyr när vardagen övergår till helg eller skollov. En trevlig utsida uppskattas av alla och därtill ska familjebilen vara bekväm både att köra och åka i. Ekvationen är inte enkel att lösa, men ŠKODA har länge förstått barnfamiljernas behov, vilket märks både på försäljningen och i tester och kundrecensioner.

TVÅ MODELLER BLAND DE BÄSTA FAMILJEBILARNA 2022

När Svensk Motorjournal tidigare i sommar sammanställde en topplista på de bästa familjebilarna 2022 var det därför inte så förvånande att ŠKODA som enda biltillverkare återfanns med två modeller i topp 5. ŠKODA KAROQ och ŠKODA OCTAVIA har båda fått höga betyg i biltester, säkerhetstester och hos bilägarna.

ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ beskrivs av Svensk Motorjournal som en mångsidig SUV som möter alla de behov som en barnfamilj kan ha – och några till. Med sportig utsida, modern interiör och smart teknik, uppskattas ŠKODA KAROQ av alla i familjen.

ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA OCTAVIA är en allsidig familjebil som erbjuder allt som är viktigt för barnfamiljen – till ett bra pris. Modellen erbjuder generöst utrymme för alla i familjen och smarta praktiska detaljer som underlättar vardagen. Motor kan väljas beroende på vad som passar just din familjs behov bäst – bensin, diesel och laddhybrid.

Hur ser din familjs vardag ut och vilka behov behöver familjens bil uppfylla? Vad är viktigt för att vardagen ska fungera så smidigt som möjligt? Våra kunniga medarbetare hjälper er att göra rätt val av bil genom att ställa bra frågor och guida er till den modell som skulle passa er familj och era behov bäst.