Snart försäljningsstart för nya Q3!

Dela på:
Nya Audi Q3 är den mångsidiga SUV:en som passar lika bra i storstaden som offroad – med mer utrymme, anpassningsbarhet och praktiska detaljer än någonsin.

STOR OCH ANPASSNINGSBAR

Nya Audi Q3 är en lite mindre SUV som på sistone vuxit i alla riktningar. Den är 4485 mm lång, vilket gör den 97 mm längre än föregångaren. Vad gäller bredd har den vuxit 25 mm till 1856 mm, men med 1585 mm är den 55 mm lägre än den första generationen av Q3. Hjulbasen, som har ökats med 77 mm till 2680 mm är mycket mer rymlig – med ännu bättre plats för knän, huvud och armbågar.

ÄNNU SPORTIGARE

Den ser mycket sportigare ut än sin föregångare tack vare Singleframe-grillen i åttakantig design och de stora luftintagen på sidorna. Åtta vertikala stag delar upp kylargrillen med dess ram och återspeglar SUV-karaktären. Strålkastarna är smala och har en inåtgående kilform. Audi erbjuder dem i tre versioner – alla med LED-teknik. En höjdpunkt när man ser nya Audi Q3 från sidan är symmetrin mellan strålkastarna och bakljusen. Konturerna hämtar sin inspiration från Audis quattro-DNA och får denna SUV att verka ännu bredare, och hjulhuskanterna i kontrastfärg förstärker offroad-looken.

FÖRSÄLJNINGSSTART OKTOBER 2018

Försäljningsstarten av nya Q3 är planerad till oktober i år, medan marknadsintroduktionen är beräknad att ske något senare –  i november.

Läs mer om nya Q3