Utforska vårt sortiment av tillbehör

Dela på:

Hos oss hittar du tillbehör till din bil. Just nu har vi riktigt bra priser på några utvalda vintertillbehör – passa på att utrusta bilen för bekvämare, säkrare och effektivare resor.

SNÖBORSTE MED ISSKRAPA 99 KR

Säg adjö till frostbitna rutor och snö på bilen med effektiv snöborste/isskrapa från Volkswagen. Det ergonomiska och vadderade handtaget ger ett bra och behagligt grepp oavsett om du ska borsta bort snö eller skrapa bort is.

Ordinarie pris 120 kr.

ISSKRAPA MED HANDSKE 120 KR

Isskrapa från AUDI i polykarbonat inklusive anordning för rengöring av torkarblad från is. Den fodrade och vattentäta handsken håller din hand varm när du skrapar is i bitande kyla. Den integrerade reflexremsan gör att du syns bättre i mörkret.

ISSKRAPA MED SNÖSKYFFEL OCH TELESKOPSTÅNG 320 KR

Isskrapa från AUDI med tre vridbara skrapblad i polykarbonat inklusive anordning för rengöring av torkarbladen från is. Enkel borttagning av snö och is tack vare teleskopskaftet. Snöskyffelns mjuka gummiläpp är skonsammare mot lacken än vanliga isskrapor med borst.

BATTERIALADDARE MED SMARTCHARGE 6A 12V 699 KR

Test- och prisvinnande 6A portabel batteriladdare från Defa som passar alla 12V bly/syra-batterier i bil, båt, motorcykel och andra fordon. SmartCharge 6A är utvecklad för att göra det enkelt för dig att ladda dina batterier (lämplig för batterier från 10Ah till 120Ah.)

Batteriladdaren anpassar automatiskt laddningen efter batteriets laddnivå, storlek och omgivningens temperaturförhållanden. Den är givetvis gnistsäker och skyddad mot omvänd polaritet. Fäst klämmora på batteriet, sätt kontakten i väggen och tryck ”ON”. SmartCharge tar hand om resten! På displayen ser du när jobbet är klart.

Ordinarie pris 1 250 kr

TAKBOX FRÅN PACKLINE 4 599KR

Vi har Umeås största sortering av Takboxar. Med priser från 4 599 kr som till exempel takboxen Packline BX STREAM XL matt svart.

Det är en nedsänkt, stabil takbox på 430L med en formgivning som tar höjd för lite högre bagage. Takboxen är 225 cm lång och är tillverkad i miljövänlig acrylbaserad ABS-plast. Snabbfästet izi2Connect gör den mycket lättmonterad och patenterad LiftOff gör den möjlig att lasta i och ur från tre sidor samtidigt. Ljuddämpande packning mellan lock och botten med inbyggt spår för bilantenn i bakkanten på boxen.

Ordinarie pris 6 823,95 kr