Världspremiär för nya Volkswagen Golf Sportscombi R

Dela på:

SPORTIG OCH PRAKTISK I LIKA HÖG GRAD – NYA GOLF SPORTSCOMBI R ÄR NU OFFICIELL.

Volkswagen har tagit prestandamodellen Golf Sportscombi R till nästa nivå. Med 320 hk och ett vridmoment på 420 Nm är nya Golf Sportscombi R den mest kraftfulla Golf-kombin hittills. Stort bagageutrymme och dragkrok gör den även praktisk i vardagen

Efter lanseringen av det sportiga flaggskeppet i Golf-familjen, Golf R, presenterar Volkswagen nu kombiversionen Golf Sportscombi R. Andra generationen av denna modell kännetecknas av högre prestanda, snabbare acceleration, fler innovationer, mer utrymme och mer känslomässig påverkan. En mängd hjälpsystem och den senaste generationens infotainmentsystem garanterar ännu bättre kördynamik, högre säkerhet och mer bekvämlighet.

Golf Sportscombi R kan vara utomordentligt sportig – med en effekt på 320 hk är nya versionen den mest kraftfulla Golf-kombin hittills. Samtidigt behåller den alla de egenskaper som man kan förvänta dig av en Golf-kombi, vilket gör den till en bekväm, fritidsorienterad och familjevänlig kombi som är väl lämpad för vardaglig användning. Detta komprometteras inte på något sätt av det R-specifika sportchassit (sänkt med 20 mm jämfört med en vanlig Golf Sportscombi) och det faktum att den är designad med motorsport i tankarna.

Läs mer