Vi söker Biluthyrare till vår Europcar station.

Dela på:
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch. För dig som brinner för att ge toppklassig service, försäljning och skapa goda resultat samt trivs att samarbeta med andra människor är detta ett spännande jobb!

Din utmaning

Som Biluthyrare är din huvudsakliga arbetsuppgift att ta hand om våra kunder som hyr bil hos oss genom att ge dem den bästa servicen och kundupplevelsen från det att kunden tar kontakt med oss, får nycklarna i handen till dess att bilen är tvättad efter hyra.

Mer specifikt innebär rollen att ta emot kunder både på vår station på Motorcentralen och på Umeå Flygplats, till att färdigställa bilar vilket innebär rengöring av bilen både in- och utvändigt, tanka samt att genomföra skadebesiktningar enligt Europcars standard. Utöver detta ingår även administrativa uppgifter som att redovisa hyresavtal samt andra vanligt förekommande kontorsuppgifter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en trygg anställning med personalförmåner som bland annat friskvårdsbidrag, förmånliga lösningar för exempelvis bilköp och däckhotell och möjlighet att hyra vår populära fjällstuga till självkostnadspris.
Vi arbetar kontinuerligt med vår värdegrund TUTA där trivsel, utveckling, trovärdighet och ansvar är centrala delar.

Din bakgrund

För att du ska trivas och vara rätt person för tjänsten är det en förutsättning att du har ett brinnande intresse för sälj och service samt gillar mötet med andra människor.
Du har god samarbetsförmåga och är självständig, entusiastisk och positiv.
Vidare är du stresstålig, lösningsorienterad och har förmåga att prioritera ditt arbete. Vi ser även att du har god administrativ förmåga och är noggrann.

Viktigt för tjänsten.

  • Tidigare arbetslivserfarenheter från service och försäljning

Krav för tjänsten

  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • Goda kunskaper i MS Office-paketet

Om oss

Motorcentralen i Umeå AB är ett stabilt familjeägt företag med cirka 165 medarbetare och en omsättning på cirka 750 mkr i koncernen 2021. Företaget är återförsäljare av Scania, Volkswagen, Audi och Skoda, driver Europcar biluthyrning och erbjuder verkstadstjänster.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Umeå.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 2023-04-15
till Stationschef Mikael Lindgren

mikael.lindgren@motorcentralenumea.se

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mikael Lindgren på mikael.lindgren@motorcentralenumea.se.

Som anställd hos oss omfattas du av Fordonsbranschens kollektivavtal.
Har du frågor kontakta Unionen, Kristofer Johansson 090-15 39 79 kristofer.johansson@motorcentralenumea.se