Vill du vara med på vår framgångsresa?

Dela på:
Vi satsar stort och bygger en ny lastbilsverkstad som ska stå klar under 2024 och söker redan nu fler Kundmottagare, till vår lastbilsverkstad i Umeå. Vi är i ett expansivt skede med utvecklingsmöjligheter inom alla roller.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina kollegor. Med kundnöjdhet i fokus är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt bidrar med goda idéer i vårt förbättringsarbete. Genom hög tillgänglighet och tekniskt kunnande ger vi våra kunder utrymme att fokusera på sin affär och lönsamhet medan vi löser deras fordonsproblem på ett både professionellt och smidigt sätt. Som Kundmottagare blir du en viktig del i detta arbete.

Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundmottagning och att du har teknisk bakgrund samt intresse för att lära dig teknik.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi ser att du som söker har B-körkort, har du även C, CE, D behörighet är det ett stort plus.

Vi skaparframtiden. Du gör det möjligt. Vill du ha en viktig roll i samhället och jobba med världsledande fordon? Gillar du också att lösa problem och ta egna initiativ samt tycker om när ingen dag är den andra lik? Då kan vi vara den arbetsgivare du söker!

VAD ERBJUDER VI DIG?

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer jobba i en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad, service och försäljning. Tillsammans hjälps vi åt att växa och utvecklas med spännande utmaningar i vardagen.

Vi arbetar i en bransch som är i ständig utveckling och som står inför många intressanta förändringar i takt med att allt fler fordon elektrifieras. Vi strävar alltid efter att leverera professionell service och kvalité mot våra kunder och din insats gör dig till en mycket välkommen och värdefull resurs hos oss.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner som t ex friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.motorcentralenumea.se

ANSÖKAN

Tjänsterna är på heltid och arbetstiden sker schemalagt då våra öppettider är kl. 06:00-17.00.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Som anställd hos oss omfattas du av Fordonsbranschens kollektivavtal.

Unionen, Kristofer Johansson 090-153979, kristofer.johansson@motorcentralenumea.se

Vill du veta mer? Kontakta gärna Servicemarknadschef Peder Eriksson på 090-15 39 08

Vi ser framemot just din ansökan så Tveka inte – ansök idag
Bifoga personligt brev och CV. Skicka ansökan på mail till peder.eriksson@motorcentralenumea.se