Volkswagen ID.7 får ny smart luftkonditionering

Dela på:
Klimatanläggningen är en integrerad del av moderna bilar och säkerställer behagliga temperaturer under alla årstider. Volkswagen går ett steg längre i nya ID.7 och använder sig för första gången av ett luftkonditioneringssystem som ger snabbare kylning eller uppvärmning av kupén innan resan börjar.

Med en kamouflerad konceptbil gav Volkswagen en första glimt av nya ID.7 på världens största konsumentelektronikmässa, CES i Las Vegas, i början av januari. Efter ID.3, ID.4, ID.5 och ID.6 (endast i Kina) och ID. Buzz är ID.7 den sjätte modellen från den helt eldrivna ID.-familjen. Nu avslöjar Volkswagen att ID.7 kommer lanseras med en ny smart luftkonditionering.

NYTT SMART KLIMATSYSTEM

Den nya klimatanläggningen med intelligenta luftventiler erbjuder ett antal funktioner. ID.7 kan till exempel känna av när föraren närmar sig med nyckeln och börjar kyla eller värma kupén redan innan passagerarna sätter sig i bilen. Systemet kan också anpassa sig efter solens position. Den nya smarta och automatiska klimatanläggningen reagerar också på röstkommandon och tar hänsyn till individuella användarpreferenser. Resultatet är en ökad komfort som sätter en ny standard i klassen.